Over Ank

'Het gevoel dat het anders kan'

Vrijuit kunnen leven in dat wat je het liefste doet. In je privé leven, in je werk of je sportcarrière.
Dat is een passie wat in mij leeft. In de afgelopen jaren heb ik in de praktijk mijn aandacht verdeeld over o.a. onderwijs, indviduele coaching van 0 tot 100 jaar in uitlopende problematiek en het docentschap.

Ik vind mijn werk heerlijk en in het werk ga ik all-in. Veiligheid is key, dit is de basis waar ik mee werk. In de communicatie met de ander is het belangrijk te luisteren en net even door te vragen daar waar je soms helemaal niet naar toe wilt. Jij en ik zijn gelijk, te alle tijde. Juist door af te stemmen en ook mijn gevoel en intuïtie in te brengen, kom je er samen uit! 


Masterclass gouden vragen

Er zijn allerlei soorten vragen die je kunt stellen, en soms weerhoudt ons iets om een vraag te stellen, omdat het een pijnljike vraag is, de vraag misschien niet passend is. Hoe zou het zijn als je dan alleen zou vragen; mag ik je hierover iets vragen? 
En als je dat gesprek in gaat, hoe ga je dan je vragen stellen? Ben je in gedachte al op zoek naar een antwoord? Of merk je zelf dat je bozig wordt, of je aandacht verliest omdat je mogelijk al denkt te weten waar het gesprek naar toe gaat. 

Je eigen basishouding is zeker heel belangrijk; open, eerlijk en nieuwsgierig. Vanuit deze basishouding kun je dan verder gaan onderzoeken, want als je op die manier een gesprek aanknoopt komen er opeens verrassende vragen naar boven die je misschien niet eens achter jezelf had gezocht?!

We gaan tijdens deze masterclass veel met elkaar in gesprek, er is veel ruimte tot interactie en er is veel gelegenheid om te oefenen. 

De masterclass wordt georganiseerd op 28 januari, 27 februari, 1 april en 29 mei 2021 van 10.00-16.00 in Marknesse (NOP) . - Praktijk van Basisvertrouwen. 
Jouw investering voor deze dag is €150 btw vrijgesteld. 

Als je je wilt inschrijven kun je je via het contactformulier jezelf opgeven. 
Geef dan aan dat het om de masterclass gouden vragen gaat. Klik hier voor het contactformulier.  

Wanneer jij ook voelt dat het anders kan, zullen we dan aan de slag?

Neem nu vrijblijvend contact op


Copyright © 2021 ANK KAMPMAN | COACH EN TRAINER | privacy verklaring
info@ankkampman.nl | Tel. (06) 38 47 16 30 | Oosterringweg 7, 8316 RW Marknesse